KADROMUZ

Elif ÇELİKBAŞ - Müdür Yardımcısı

1988 yılında Çay´da doğdu. İlkokul,ortaokul ve lise eğitimini Afyonkarahisar ilinin Çay ilçesinde tamamladı. 2010 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Çalışma hayatına 2010 yılında Van ´ın Gevaş ilçesi Uğurveren İlkokulunda müdür yetkili öğretmen olarak başladı. Sırasıyla Bolu Çaydurt İlkokulu, Bolu 50. Yıl İlkokulu, Bolu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Afyonkarahisar Maver Kemal Arsoy İlkokulu, Afyonkarahisar Hisarbank 100. Yıl İlkokulu, Afyonkarahisar Oruçoğlu İlkokulunda öğretmen olarak görev yaptı. 26.10.2023 tarihinde Afyonkarahisar Kızıldağ İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış ve halen bu göreve devam etmektedir.

E-Posta