KADROMUZ

Harun UĞUR - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılında Bucak´ta doğdu. İlkokul ve ortaokulu Burdur ilinin Bucak ilçesinde okudu. Lise öğrenimini Antalya Aksu Anadolu Öğretmen Lisesi´nde tamamladı. 2002 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2023 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Bölümünü tamamladı.

Çalışma hayatına 2002 yılında Iğdır Aralık İlçesi Gödekli İlkokulunda görev başladı sonra sırasıyla Çorum ili Alaca İlçesi Yatankavak İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda öğretmen, Afyon Kızıldağ İlkokulunda öğretmen ve müdür vekilliği görevlerini üstlendikten sonra  09.09.2015 tarihinden itibaren Afyonkarahisar  Kızıldağ İlkokulunda Müdür olarak göreve başlamış ve halen bu göreve devam etmektedir.

E-Posta